Søg


2016 Chateau Grand Corbin Manuel, Saint-Emilion, Bordeaux, Frankrig
Se anmeldelse

2016 Chateau Grand Corbin Manuel, Saint-Emilion, Bordeaux, Frankrig

DKK 209,00
Tilføj vare til kurven
  • Beskrivelse
    92+/100p. Vinstyrke2.dk – uge 4 - 2023

    2016 Château Grand Corbin Manuel, Saint-Emilion, Bordeaux, Frankrig Kr. 209,-

    Druer: Merlot, cabernet franc og cabernet sauvignon Skøn, parfumeret bærnæse: Solbær, blåbær og kirsebær samt et touch af blomme. Frugten er virkelig ren i udtrykket – nærmest som at stikke næsen i en frugtbusk. De samme takter slås an i smagen. Intens, moden frugt, men med en fin friskhed. Vinen hænger længe i munden uden at virke tung. 2016-årgangen er altså noget helt særligt. Server vinen sval – det klæder den. Rigtig god til stegt fjerkræ.



    Château Grand Corbin Manuel er en prestigefyldt vingård beliggende i Saint-Émilion-appellationen i Bordeaux-regionen i Frankrig. Her er en beskrivelse af denne vingård og dens vine:

    Historie og ejerskab:

    ·         Château Grand Corbin Manuel har rødder tilbage til det 18. århundrede og har en rig historie med flere generationer af vinproducenter. Vingården er blevet moderniseret og forbedret gennem årene af familien Janouiex, der stadig ejer og driver den i dag.

    Terroir og vinmarker:

    ·         Vinmarkerne på Château Grand Corbin Manuel er beliggende på kalkholdige og lerholdige jorde, der er ideelle til dyrkning af Merlot, Cabernet Franc og Cabernet Sauvignon, de primære druesorter på ejendommen.

    ·         Den gunstige beliggenhed og det varierede terroir giver optimale vækstbetingelser for druerne, hvilket resulterer i vine med stor kompleksitet og karakter.

    Vinifikation:

    ·         Druerne høstes manuelt og sorteres omhyggeligt, før de gæres i rustfrie ståltanke for at bevare deres friskhed og frugtighed.

    ·         Efter gæringen modnes vinene typisk på egetræsfade, hvor de udvikler kompleksitet og struktur under en periode på 12 til 18 måneder.

    Stil og smagsprofil:

    ·         Château Grand Corbin Manuels vine præsenterer typisk en dyb rubinrød farve og komplekse aromaer af modne røde frugter, krydderier, cedertræ og subtile jordagtige nuancer.

    ·         Smagen er fyldig og velafbalanceret med bløde, modne tanniner og en behagelig syrestruktur, der giver vinen elegance og længde.

    Madparning:

    ·         Disse vine er ideelle til at ledsage rødt kød, lam, vildt, oste og andre gourmetretter og er perfekte til fine middage og særlige lejligheder.

    Alderingspotentiale:

    ·         Med deres imponerende struktur og balance har Château Grand Corbin Manuels vine et betydeligt potentiale for lagring og kan udvikle sig smukt med alderen, hvilket tilføjer kompleksitet og dybde til deres smagsprofil.

    Samlet set repræsenterer Château Grand Corbin Manuel en autentisk og karakterfuld Saint-Émilion-stil og tilbyder en autentisk smagsoplevelse fra denne prestigefyldte appellation i Bordeaux.

  • Retur
    Returnering af varen:
    Returnering foregår for egen regning dog senest 14 dage efter modtagelse af varen, der vil blive fratrukket 10 % af varens købspris. Beløbet vil blive bankoverført efter modtagelse af returvaren, varen SKAL være i samme stand som ved modtagelsen.

    Reklamation:
    Er der fejl i leverancen, skal henvendelse ske til Køge vinhandel på mail info@koegevinhandel.dk indenfor 24 timer efter modtagelse af varen.

    Fortrydelsesret:
    Der er 24 timers fortrydelsesret fra det tidspunkt du har afgivet din ordre. Dette skal gøres på en returmail af den ordrebekræftelse du har modtaget.
  • Levering
    Returnering af varen:
    Returnering foregår for egen regning dog senest 14 dage efter modtagelse af varen, der vil blive fratrukket 10 % af varens købspris. Beløbet vil blive bankoverført efter modtagelse af returvaren, varen SKAL være i samme stand som ved modtagelsen.

Vi anbefaler

TilbudSe anmeldelseSe anmeldelse
Køge Vinhandel • Kirke Værløsevej 26, st. 2B, 3500 Værløse • Danmark • E-mail: info@koegevinhandel.dk • mobil +45 53 57 35 30 • CVR: 41112883