Søg


2020 Chateau Grand-Puy Ducasse, Pauillac, Bordeaux, Frankrig
Se anmeldelse

2020 Chateau Grand-Puy Ducasse, Pauillac, Bordeaux, Frankrig

DKK 415,00
Tilføj vare til kurven
  • Beskrivelse
    Berlingske – uge 45 - 2023

    2020 Château Grand-Puy Ducasse, Pauillac, Bordeaux Kr. 415,-

    Ekstra sort I glasset. Ren powerhouse, moden uden at være jammy, med alt hvad der er sort – oliven, lakrids og solbær – tilsat peberfrugt og en del træ, uden at det bliver for meget. Koncentret med en del tannin; absolut en gemmevin.



    Château Grand-Puy Ducasse er en velrenommeret vingård beliggende i Pauillac, en af de mest anerkendte vinregioner i Bordeaux, Frankrig.

    Historie:

    ·         Château Grand-Puy Ducasse har en lang historie, der går tilbage til det 18. århundrede, hvor det blev etableret som en vingård af Pierre Ducasse, en borger fra Bordeaux.

    ·         Gennem årene har vingården skiftet ejere flere gange, men har altid bevaret sin dedikation til at producere vine af høj kvalitet.

    Beliggenhed og terroir:

    ·         Vingården er beliggende i Pauillac, en region kendt for sine dybe grusjordbundsforhold og ideelle betingelser for dyrkning af Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc og Petit Verdot.

    ·         Vinmarkerne nyder godt af den gunstige placering nær Gironde-estuariet, der skaber optimale betingelser for druedyrkning og modning.

    Druer og vinifikation:

    ·         Château Grand-Puy Ducasse dyrker primært Cabernet Sauvignon, men der indgår også en vis mængde Merlot og Cabernet Franc i blandingen, afhængigt af årgangen og vingårdens stil.

    ·         Vinifikationsprocessen omfatter omhyggelig håndhøst, selektiv udvælgelse af druer, fermentering i rustfri ståltanke og modning på egetræsfade for at opnå kompleksitet og struktur.

    Stil og smagsprofil:

    ·         Château Grand-Puy Ducasse's vine er kendt for deres kraftfulde og strukturerede karakter samt deres evne til at ældes smukt.

    ·         De røde vine præsenterer typisk noter af modne mørke frugter, krydderier, tobak og cedertræ, med velintegrerede tanniner og en lang, imponerende finish.

    Alderingspotentiale:

    ·         Château Grand-Puy Ducasse's vine har et imponerende potentiale for lagring og kan udvikle sig smukt med alderen, hvilket tilføjer kompleksitet og dybde til smagsoplevelsen.

    Samlet set er Château Grand-Puy Ducasse en fremtrædende vingård i Pauillac, der producerer vine af høj kvalitet, der værdsættes for deres karakter, kompleksitet og evne til at modnes og udvikle sig over tid.

    Øverst på formularen

     

  • Retur
    Returnering af varen:
    Returnering foregår for egen regning dog senest 14 dage efter modtagelse af varen, der vil blive fratrukket 10 % af varens købspris. Beløbet vil blive bankoverført efter modtagelse af returvaren, varen SKAL være i samme stand som ved modtagelsen.

    Reklamation:
    Er der fejl i leverancen, skal henvendelse ske til Køge vinhandel på mail info@koegevinhandel.dk indenfor 24 timer efter modtagelse af varen.

    Fortrydelsesret:
    Der er 24 timers fortrydelsesret fra det tidspunkt du har afgivet din ordre. Dette skal gøres på en returmail af den ordrebekræftelse du har modtaget.
  • Levering
    Returnering af varen:
    Returnering foregår for egen regning dog senest 14 dage efter modtagelse af varen, der vil blive fratrukket 10 % af varens købspris. Beløbet vil blive bankoverført efter modtagelse af returvaren, varen SKAL være i samme stand som ved modtagelsen.

Vi anbefaler

TilbudSe anmeldelseSe anmeldelse
Køge Vinhandel • Kirke Værløsevej 26, st. 2B, 3500 Værløse • Danmark • E-mail: info@koegevinhandel.dk • mobil +45 53 57 35 30 • CVR: 41112883