Søg


2020 Chateau Peyrabon, Haut-Medoc, Bordeaux, Frankrig
Se anmeldelse

2020 Chateau Peyrabon, Haut-Medoc, Bordeaux, Frankrig

DKK 139,00
Tilføj vare til kurven
  • Beskrivelse
    Berlingske – uge 45 - 2023

    2020 Château Peyrabon, Haut-Medoc, Bordeaux Kr. 139,-

    Peyrabon er endnu en gammel kending, som har top-performet til prisen mange gange her I avisen. Udtrykket er elegant, super klassisk cabernetdomineret Haut-Medoc med ren og (sol) bærret frugt, blyant, behersket fadpræg og en frisk mund. Velafbalancheret, men endnu lidt til den unge side. Vinen vil erfaringsmæssigt drikke godt om et par år og lagre smukt i mindst ti år. Godt køb til fire ogb en halv stjerne.



    Château Peyrabon er en velrenommeret vingård beliggende i Haut-Médoc-regionen i Bordeaux, Frankrig.

    Historie:

    ·         Château Peyrabon har en historie, der går tilbage til det 18. århundrede, og det blev officielt klassificeret som en Cru Bourgeois-vin i 1932.

    ·         Vingården har gennem årene været ejet af forskellige familier og har oplevet moderniseringer og investeringer for at opretholde sin høje kvalitet.

    Beliggenhed og terroir:

    ·         Vingården er beliggende i Haut-Médoc, der er kendt for sine dybe grus- og sandjordbundsforhold, der er ideelle til dyrkning af Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc og Petit Verdot.

    ·         Vinmarkerne nyder godt af den maritime påvirkning fra Gironde-estuariet og det milde klima, der skaber optimale betingelser for druedyrkning og modning.

    Druer og vinifikation:

    ·         Château Peyrabon dyrker primært Cabernet Sauvignon, men der indgår også en vis mængde Merlot og Cabernet Franc i blandingen, hvilket bidrager til kompleksiteten i vinene.

    ·         Vinifikationsprocessen omfatter omhyggelig håndhøst, selektiv udvælgelse af druer, fermentering i rustfri ståltanke og modning på egetræsfade for at opnå balance og struktur.

    Stil og smagsprofil:

    ·         Château Peyrabons vine er kendt for deres klassiske stil og kompleksitet, der afspejler Haut-Médocs terroir.

    ·         De røde vine præsenterer typisk noter af mørke bær, cedertræ, krydderier og tobak, med bløde tanniner og en vedvarende finish.

    Alderingspotentiale:

    ·         Château Peyrabons vine har et imponerende potentiale for lagring og udvikler sig smukt med alderen, hvilket tilføjer kompleksitet og dybde til smagsoplevelsen.

    Samlet set er Château Peyrabon en anerkendt vingård i Haut-Médoc, der producerer vine af høj kvalitet, der værdsættes for deres karakter, kompleksitet og evne til at modnes og udvikle sig over tid.

    Øverst på formularen

     

  • Retur
    Returnering af varen:
    Returnering foregår for egen regning dog senest 14 dage efter modtagelse af varen, der vil blive fratrukket 10 % af varens købspris. Beløbet vil blive bankoverført efter modtagelse af returvaren, varen SKAL være i samme stand som ved modtagelsen.

    Reklamation:
    Er der fejl i leverancen, skal henvendelse ske til Køge vinhandel på mail info@koegevinhandel.dk indenfor 24 timer efter modtagelse af varen.

    Fortrydelsesret:
    Der er 24 timers fortrydelsesret fra det tidspunkt du har afgivet din ordre. Dette skal gøres på en returmail af den ordrebekræftelse du har modtaget.
  • Levering
    Returnering af varen:
    Returnering foregår for egen regning dog senest 14 dage efter modtagelse af varen, der vil blive fratrukket 10 % af varens købspris. Beløbet vil blive bankoverført efter modtagelse af returvaren, varen SKAL være i samme stand som ved modtagelsen.

Vi anbefaler

TilbudSe anmeldelseSe anmeldelse
Køge Vinhandel • Kirke Værløsevej 26, st. 2B, 3500 Værløse • Danmark • E-mail: info@koegevinhandel.dk • mobil +45 53 57 35 30 • CVR: 41112883