Søg


2020 Chateau Prieure-Lichine, Margaux, Bordeaux, Frankrig
Se anmeldelse

2020 Chateau Prieure-Lichine, Margaux, Bordeaux, Frankrig

DKK 389,00
Tilføj vare til kurven
  • Beskrivelse
    Berlingske – uge 45 - 2023

    2020 Château Prieuré-Lichine, Margaux, Bordeaux Kr. 389,-

    Her har vi så den ægte Margaux-vare med pænt åben, slikken frugt og klassiske cabernetnoter i form af solbær, peberfrugt og grafit, tilsat Haribos labre Larver. Lækker saftighed, men ikke voldsomt koncentret- Elegance frem for Power.



    Château Prieuré-Lichine er en anerkendt vingård beliggende i Margaux, en fremtrædende vinregion i Bordeaux, Frankrig.

    Historie:

    ·         Château Prieuré-Lichine har en lang og stolt historie, der strækker sig tilbage til det 18. århundrede.

    ·         Vingården fik sit navn fra prieuréen, der tidligere lå på ejendommen, og fra efternavnet på en af dens tidligere ejere, Alexis Lichine, en legendarisk vinproducent og forfatter.

    Beliggenhed og terroir:

    ·         Vingården er beliggende i Margaux, der er kendt for sine dybe grus- og lerjordbundsforhold, der er ideelle til dyrkning af Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc og Petit Verdot.

    ·         Vinmarkerne nyder godt af en gunstig placering nær Gironde-estuariet, der skaber optimale betingelser for druedyrkning og modning.

    Druer og vinifikation:

    ·         Château Prieuré-Lichine dyrker primært Cabernet Sauvignon, men der indgår også en vis mængde Merlot, Cabernet Franc og Petit Verdot i blandingen, afhængigt af årgangen og vingårdens stil.

    ·         Vinifikationsprocessen omfatter omhyggelig håndhøst, selektiv udvælgelse af druer, fermentering i rustfri ståltanke og modning på egetræsfade for at opnå kompleksitet og struktur.

    Stil og smagsprofil:

    ·         Château Prieuré-Lichines vine er kendt for deres elegance, finesse og harmoni samt deres evne til at afspejle Margaux-terroiret.

    ·         De røde vine præsenterer typisk noter af modne mørke frugter, violer, tobak og cedertræ, med bløde og velintegrerede tanniner og en lang, imponerende finish.

    Alderingspotentiale:

    ·         Château Prieuré-Lichines vine har et imponerende potentiale for lagring og kan udvikle sig smukt med alderen, hvilket tilføjer kompleksitet og dybde til smagsoplevelsen.

    Samlet set er Château Prieuré-Lichine en fremtrædende vingård i Margaux, der producerer vine af høj kvalitet, der værdsættes for deres karakter, finesse og evne til at modnes og udvikle sig over tid.

    Øverst på formularen

     

  • Retur
    Returnering af varen:
    Returnering foregår for egen regning dog senest 14 dage efter modtagelse af varen, der vil blive fratrukket 10 % af varens købspris. Beløbet vil blive bankoverført efter modtagelse af returvaren, varen SKAL være i samme stand som ved modtagelsen.

    Reklamation:
    Er der fejl i leverancen, skal henvendelse ske til Køge vinhandel på mail info@koegevinhandel.dk indenfor 24 timer efter modtagelse af varen.

    Fortrydelsesret:
    Der er 24 timers fortrydelsesret fra det tidspunkt du har afgivet din ordre. Dette skal gøres på en returmail af den ordrebekræftelse du har modtaget.
  • Levering
    Returnering af varen:
    Returnering foregår for egen regning dog senest 14 dage efter modtagelse af varen, der vil blive fratrukket 10 % af varens købspris. Beløbet vil blive bankoverført efter modtagelse af returvaren, varen SKAL være i samme stand som ved modtagelsen.

Vi anbefaler

TilbudSe anmeldelseSe anmeldelse
Køge Vinhandel • Kirke Værløsevej 26, st. 2B, 3500 Værløse • Danmark • E-mail: info@koegevinhandel.dk • mobil +45 53 57 35 30 • CVR: 41112883