Søg


2020 Chateau de Respide, Graves Blanc, Bordeaux, Frankrig
Se anmeldelse

2020 Chateau de Respide, Graves Blanc, Bordeaux, Frankrig

DKK 109,00
Tilføj vare til kurven
  • Beskrivelse
    89/100p. Vinstyrke2.dk – uge 8 - 2023

    Château de Respide, Classic 2020, Graves Kr. 99,-

    Druer: Sauvignon blanc og sémillon Ganske fornuftig hvid bordeaux, der ikke skuffer nogen, og som har så tilpas længde, at den kører fint igennem til hvid fisk og skaldyr. Næsen har både syrlig citrus og tropiske toner. Grape, mandarin og lidt kamilleblomst. I munden fornemmes masser af stenet mineralitet. Vinen er frisk og syredrevet med god frugtdybde, mest i retning af citrus. Et godt eksempel på, at de hvide vine fra Bordeaux har kvaliteter, vi tit glemmer, når vi skal vælge den rette ledsager til fisk.



    "Château de Respide" er en hvidvin fra Graves-appellationen i Bordeaux-regionen i Frankrig. Her er en beskrivelse af denne vin:

    Producent:

    ·         Château de Respide er en anerkendt vingård beliggende i Graves-regionen i Bordeaux. De er kendt for deres kvalitetsvine, der afspejler områdets unikke terroir.

    Druer:

    ·         "Château de Respide" hvidvin er typisk lavet på en blanding af Sauvignon Blanc og Sémillon-druer, der er de traditionelle druesorter til hvidvinsproduktion i Graves-appellationen.

    Stil og smagsprofil:

    ·         Denne hvidvin præsenterer typisk en strågylden farve med grønlige nuancer og en frisk og frugtagtig aroma af citrusfrugter som grapefrugt og lime, samt noter af hvide blomster og græs.

    ·         Smagen er frisk og livlig med en behagelig syre og en fyldig struktur. Noter af stenfrugter som fersken og abrikos kan også være til stede, og vinen har ofte en subtil mineralitet fra det lokale terroir.

    Madparning:

    ·         "Château de Respide" hvidvin er velegnet som aperitif eller ledsager til skaldyrsretter, fiskeretter, salater og lyst kød. Den harmoniserer også godt med cremede oste og lette pasta- og risretter.

    Alderingspotentiale:

    ·         Mens denne hvidvin typisk nydes ung og frisk for at værdsætte dens frugtagtige karakter, kan visse årgange udvikle sig yderligere med alderen og få mere komplekse smagsnoter.

    Samlet set er "Château de Respide" Graves Blanc en elegant og velsmagende hvidvin, der afspejler det bedste fra Graves-regionen og Bordeauxs hvide vinkultur.

  • Retur
    Returnering af varen:
    Returnering foregår for egen regning dog senest 14 dage efter modtagelse af varen, der vil blive fratrukket 10 % af varens købspris. Beløbet vil blive bankoverført efter modtagelse af returvaren, varen SKAL være i samme stand som ved modtagelsen.

    Reklamation:
    Er der fejl i leverancen, skal henvendelse ske til Køge vinhandel på mail info@koegevinhandel.dk indenfor 24 timer efter modtagelse af varen.

    Fortrydelsesret:
    Der er 24 timers fortrydelsesret fra det tidspunkt du har afgivet din ordre. Dette skal gøres på en returmail af den ordrebekræftelse du har modtaget.
  • Levering
    Returnering af varen:
    Returnering foregår for egen regning dog senest 14 dage efter modtagelse af varen, der vil blive fratrukket 10 % af varens købspris. Beløbet vil blive bankoverført efter modtagelse af returvaren, varen SKAL være i samme stand som ved modtagelsen.

Vi anbefaler

TilbudSe anmeldelseSe anmeldelse
Køge Vinhandel • Kirke Værløsevej 26, st. 2B, 3500 Værløse • Danmark • E-mail: info@koegevinhandel.dk • mobil +45 53 57 35 30 • CVR: 41112883