Søg


2020 Echo de Lynch-Bages, Pauillac, Bordeaux, Frankrig
Se anmeldelse

2020 Echo de Lynch-Bages, Pauillac, Bordeaux, Frankrig

DKK 399,00
Tilføj vare til kurven
  • Beskrivelse
    Berlingske – uge 45 - 2023

    2020 Echo de Lynch-Bages, Pauillac, Bordeaux Kr. 399,-

    Andenvinen til det berømte Château Lynch-Bages har i tidligere år vist sig som lidt af en bombe. Her er den lidt mere stram og reservret, om end den tætte, mørke frugt stadig peger i retning af cabernet fra pauillac. Tiden må vise, hvad den kan blive til. Fire en halv stjerne.



    Echo de Lynch-Bages er den anden vin produceret af Château Lynch-Bages, der er beliggende i Pauillac, en anerkendt vinregion i Bordeaux, Frankrig. Her er en beskrivelse af Echo de Lynch-Bages:

    Beliggenhed og terroir:

    ·         Château Lynch-Bages ligger i Pauillac, en af de mest prestigefyldte appellationer i Bordeaux, der er kendt for sin kalkholdige grusjord, der er ideel til dyrkning af Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc og Petit Verdot.

    ·         Vinmarkerne nyder godt af en fremragende beliggenhed nær Gironde-floden, der skaber gunstige mikroklimaforhold og bidrager til vinens kompleksitet og karakter.

    Druer og vinifikation:

    ·         Echo de Lynch-Bages er primært baseret på Cabernet Sauvignon, men der kan også indgå en vis mængde Merlot, Cabernet Franc og Petit Verdot afhængigt af årgangen og den ønskede stil.

    ·         Vinifikationsprocessen omfatter omhyggelig håndhøst, selektiv udvælgelse af druer, fermentering i rustfri ståltanke og modning på egetræsfade for at opnå kompleksitet og struktur.

    Stil og smagsprofil:

    ·         Echo de Lynch-Bages er kendt for sin elegance, balance og typicitet i forhold til Pauillac-stilen.

    ·         Den præsenterer typiske karakteristika såsom modne mørke frugter, cedertræ, tobak og krydderier med velintegrerede tanniner og en lang, behagelig finish.

    Alderingspotentiale:

    ·         Selvom det er en andenvin, har Echo de Lynch-Bages et imponerende lagringspotentiale og kan udvikle sig smukt med alderen, hvilket giver kompleksitet og dybde til smagsoplevelsen.

    Samlet set er Echo de Lynch-Bages en fremragende repræsentation af Pauillac-terroir og en vin, der tilbyder både øjeblikkelig nydelse og potentiale for at modne og udvikle sig over tid.

    Øverst på formularen

     

  • Retur
    Returnering af varen:
    Returnering foregår for egen regning dog senest 14 dage efter modtagelse af varen, der vil blive fratrukket 10 % af varens købspris. Beløbet vil blive bankoverført efter modtagelse af returvaren, varen SKAL være i samme stand som ved modtagelsen.

    Reklamation:
    Er der fejl i leverancen, skal henvendelse ske til Køge vinhandel på mail info@koegevinhandel.dk indenfor 24 timer efter modtagelse af varen.

    Fortrydelsesret:
    Der er 24 timers fortrydelsesret fra det tidspunkt du har afgivet din ordre. Dette skal gøres på en returmail af den ordrebekræftelse du har modtaget.
  • Levering
    Returnering af varen:
    Returnering foregår for egen regning dog senest 14 dage efter modtagelse af varen, der vil blive fratrukket 10 % af varens købspris. Beløbet vil blive bankoverført efter modtagelse af returvaren, varen SKAL være i samme stand som ved modtagelsen.

Vi anbefaler

TilbudSe anmeldelseSe anmeldelse
Køge Vinhandel • Kirke Værløsevej 26, st. 2B, 3500 Værløse • Danmark • E-mail: info@koegevinhandel.dk • mobil +45 53 57 35 30 • CVR: 41112883