Søg


2020 Pichon Comtesse Reserve, Pauillac, Bordeaux, Frankrig
Se anmeldelse

2020 Pichon Comtesse Reserve, Pauillac, Bordeaux, Frankrig

DKK 449,00
Tilføj vare til kurven
  • Beskrivelse
    Berlingske – uge 45 - 2023

    2020 Pichon Comtesse Reserve, Pauillac, Bordeaux Kr. 449,-

    Wauww. Andenvinen til Château Pichon-Longueville Comtesse de Lalande (2. Cru) oser op af glasset med den smukkeste, mest klassiske bordeauxnæse: Solbær, lakrids, peberfrugt, cigarkasse og et stimulernde strejf af hestestald. Feminin, forførende og I perfekt balance.



    "Pichon Comtesse Reserve" er en prestigefyldt vin fra Pauillac, en anerkendt vinregion i Bordeaux, Frankrig.

    Historie og Producent:

    ·         "Pichon Comtesse Reserve" er produceret af en af de mest fremtrædende vingårde i Pauillac, selvom det nøjagtige navn på producenten ikke er specificeret.

    ·         Vingården har sandsynligvis en lang og stolt historie i vinproduktion og er kendt for at producere vine af høj kvalitet, der afspejler regionens unikke terroir.

    Beliggenhed og Terroir:

    ·         Pauillac er kendt for sine dybe grus- og sandjordbundsforhold, der er ideelle til dyrkning af Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc og Petit Verdot, hvilket giver vinen sin karakteristiske kompleksitet og struktur.

    ·         Vinmarkerne i Pauillac nyder godt af den maritime påvirkning fra Gironde-estuariet, der skaber optimale betingelser for druedyrkning og modning.

    Druer og Vinifikation:

    ·         Det præcise druesammensætning og vinifikationsmetoder for "Pichon Comtesse Reserve" er ikke specificeret, men det kan antages, at den er baseret på en blanding af Cabernet Sauvignon, Merlot og muligvis andre lokale sorter.

    ·         Vinifikationsprocessen sandsynligvis omfatter omhyggelig håndhøst, selektiv udvælgelse af druer, fermentering i rustfri ståltanke og modning på egetræsfade for at opnå kompleksitet og struktur.

    Stil og Smagsprofil:

    ·         "Pichon Comtesse Reserve" præsenterer sandsynligvis en dyb rubinrød farve med komplekse aromaer af modne mørke frugter, cedertræ, tobak og krydderier.

    ·         På ganen forventes en fyldig krop med bløde og velintegrerede tanniner, en imponerende struktur og en lang, vedvarende finish.

    Alderingspotentiale:

    ·         Denne vin forventes at have et imponerende potentiale for lagring og vil sandsynligvis udvikle sig smukt med alderen, hvilket tilføjer kompleksitet og dybde til smagsoplevelsen.

    Samlet set er "Pichon Comtesse Reserve" sandsynligvis en højt værdsat vin fra Pauillac, der værdsættes for sin karakter, kompleksitet og evne til at modnes og udvikle sig over tid.

    Øverst på formularen

    Øverst på formularen

     

  • Retur
    Returnering af varen:
    Returnering foregår for egen regning dog senest 14 dage efter modtagelse af varen, der vil blive fratrukket 10 % af varens købspris. Beløbet vil blive bankoverført efter modtagelse af returvaren, varen SKAL være i samme stand som ved modtagelsen.

    Reklamation:
    Er der fejl i leverancen, skal henvendelse ske til Køge vinhandel på mail info@koegevinhandel.dk indenfor 24 timer efter modtagelse af varen.

    Fortrydelsesret:
    Der er 24 timers fortrydelsesret fra det tidspunkt du har afgivet din ordre. Dette skal gøres på en returmail af den ordrebekræftelse du har modtaget.
  • Levering
    Returnering af varen:
    Returnering foregår for egen regning dog senest 14 dage efter modtagelse af varen, der vil blive fratrukket 10 % af varens købspris. Beløbet vil blive bankoverført efter modtagelse af returvaren, varen SKAL være i samme stand som ved modtagelsen.

Vi anbefaler

TilbudSe anmeldelseSe anmeldelse
Køge Vinhandel • Kirke Værløsevej 26, st. 2B, 3500 Værløse • Danmark • E-mail: info@koegevinhandel.dk • mobil +45 53 57 35 30 • CVR: 41112883