Søg


2018 Chateau Sociando-Mallet, Haut-Medoc, Bordeaux, Frankrig

DKK 345,00
Tilføj vare til kurven
  • Beskrivelse

    Château Sociando-Mallet er en anerkendt vinproducent beliggende i Haut-Médoc-regionen i Bordeaux, Frankrig. Dette slot er blevet anerkendt for at producere højkvalitetsvine, der ofte er sammenlignet med de klassificerede slotte i området, selvom det ikke er en del af det officielle Bordeaux-klassifikationssystem.

    Château Sociando-Mallets historie går tilbage til det 17. århundrede, men det var først i 1969, da Denis Mallet overtog ejendommen, at den begyndte at få anerkendelse som en producent af kvalitetsvine. Siden da har slottet undergået omfattende moderniseringer og investeringer, hvilket har resulteret i en stigning i kvaliteten af deres vine.

    Vinmarkerne på Château Sociando-Mallet strækker sig over omkring 83 hektar og er primært beplantet med Cabernet Sauvignon, Merlot og Cabernet Franc. Disse druesorter trives i den karakteristiske grusjord i Haut-Médoc og bidrager til kompleksiteten og elegance af deres vine.

    En typisk Château Sociando-Mallet kan præsentere en dyb rød farve med komplekse aromaer af sorte bær, cedertræ, tobak og jordagtige nuancer. På ganen kan vinen være fyldig og velstruktureret med silkebløde tanniner og en lang, vedvarende eftersmag.

    Château Sociando-Mallet er kendt for sin konsistente kvalitet og evne til at producere vine, der har potentiale til at alderen smukt i mange år. Selvom det ikke er klassificeret som et "Cru Classé" i Bordeaux-systemet, har det opnået stor anerkendelse fra vinanmeldere og entusiaster over hele verden for dets fremragende vine.

    Generelt er Château Sociando-Mallet et fremtrædende eksempel på den høje kvalitet af vinene fra Haut-Médoc-regionen og bidrager til det anerkendte ry, som området har opnået inden for vinverdenen.

  • Retur
    Returnering af varen:
    Returnering foregår for egen regning dog senest 14 dage efter modtagelse af varen, der vil blive fratrukket 10 % af varens købspris. Beløbet vil blive bankoverført efter modtagelse af returvaren, varen SKAL være i samme stand som ved modtagelsen.

    Reklamation:
    Er der fejl i leverancen, skal henvendelse ske til Køge vinhandel på mail info@koegevinhandel.dk indenfor 24 timer efter modtagelse af varen.

    Fortrydelsesret:
    Der er 24 timers fortrydelsesret fra det tidspunkt du har afgivet din ordre. Dette skal gøres på en returmail af den ordrebekræftelse du har modtaget.
  • Levering
    Returnering af varen:
    Returnering foregår for egen regning dog senest 14 dage efter modtagelse af varen, der vil blive fratrukket 10 % af varens købspris. Beløbet vil blive bankoverført efter modtagelse af returvaren, varen SKAL være i samme stand som ved modtagelsen.

Vi anbefaler

TilbudSe anmeldelseSe anmeldelse
Køge Vinhandel • Kirke Værløsevej 26, st. 2B, 3500 Værløse • Danmark • E-mail: info@koegevinhandel.dk • mobil +45 53 57 35 30 • CVR: 41112883