Søg

FERIELUKKET

Til og med søndag d. 7. april

Ordre kan afgives, men sendes først efter d. 7. april.

2019 Chateau Malartic-Lagraviere, Pessac-Leognan Rouge, Bordeaux, Frankrig
Se anmeldelse

2019 Chateau Malartic-Lagraviere, Pessac-Leognan Rouge, Bordeaux, Frankrig

DKK 429,00
Tilføj vare til kurven
  • Beskrivelse
    Berlingske – uge 46 - 2022

    2019 Château Malartic-Lagraviere, Pessac-Leognan, Bordeaux, Frankrig 

    Blandingen er normalt cirka 50-50 cabernet og merlot. Man bemærker, at konsulenten Michel Rolland har været på spil her: Frugten er mørk og saftig. Blåbær blander sig med de obligatoriske solbær, grøn peber og lakrids, og der er ikke sparet på fadet. Finishen er glat, men selvfølgelig ikke uden tanniner



    Château Malartic-Lagravière er en anerkendt vingård beliggende i Pessac-Léognan-appellationen i Bordeaux-regionen, Frankrig. Her er en beskrivelse af denne rødvinslott:

    Historie:

    ·         Château Malartic-Lagravière har en rig historie, der strækker sig tilbage til det 18. århundrede. Det har gennemgået flere ejerskabsændringer og renoveringer gennem tiden, men har altid opretholdt sit engagement i at producere førsteklasses vine.

    Terroir:

    ·         Vingården har en fremragende beliggenhed i Pessac-Léognan og nyder godt af de unikke jordbundsforhold i området, herunder grus, sand og ler, der er ideelle til dyrkning af klassiske Bordeaux-druer.

    Vine:

    ·         Château Malartic-Lagravière er kendt for sine rødvine baseret på en blanding af Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc og Petit Verdot. Disse vine er kendt for deres kompleksitet, dybde og elegance.

    Stil og smagsprofil:

    ·         Château Malartic-Lagravière-vine præsenterer typisk en dyb rubinrød farve med komplekse aromaer af modne røde og sorte frugter, krydderier, cedertræ og tobak.

    ·         Smagen er fyldig og struktureret med faste, men velintegrerede tanniner og en behagelig syre. Disse vine har ofte en imponerende længde og kompleksitet.

    Madparning:

    ·         Disse vine er ideelle til at ledsage rødt kød, lam, vildt og oste. Deres fyldige karakter og stramme struktur gør dem velegnede til at matche med kraftige og smagsfulde retter.

    Alderingspotentiale:

    ·         Med deres stramme struktur og komplekse smagsprofil har Château Malartic-Lagravière-vine et betydeligt potentiale for aldring og kan udvikle sig smukt over flere årtier, hvilket giver en stadig mere subtil og kompleks smagsoplevelse.

    Samlet set repræsenterer Château Malartic-Lagravière en stolt tradition for vinproduktion i Pessac-Léognan med sin dedikation til kvalitet, håndværk og områdets unikke terroir.

  • Retur
    Returnering af varen:
    Returnering foregår for egen regning dog senest 14 dage efter modtagelse af varen, der vil blive fratrukket 10 % af varens købspris. Beløbet vil blive bankoverført efter modtagelse af returvaren, varen SKAL være i samme stand som ved modtagelsen.

    Reklamation:
    Er der fejl i leverancen, skal henvendelse ske til Køge vinhandel på mail info@koegevinhandel.dk indenfor 24 timer efter modtagelse af varen.

    Fortrydelsesret:
    Der er 24 timers fortrydelsesret fra det tidspunkt du har afgivet din ordre. Dette skal gøres på en returmail af den ordrebekræftelse du har modtaget.
  • Levering
    Returnering af varen:
    Returnering foregår for egen regning dog senest 14 dage efter modtagelse af varen, der vil blive fratrukket 10 % af varens købspris. Beløbet vil blive bankoverført efter modtagelse af returvaren, varen SKAL være i samme stand som ved modtagelsen.

Vi anbefaler

TilbudSe anmeldelseSe anmeldelse
Køge Vinhandel • Kirke Værløsevej 26, st. 2B, 3500 Værløse • Danmark • E-mail: info@koegevinhandel.dk • mobil +45 53 57 35 30 • CVR: 41112883