Søg


Champagne Brut Prestige Abel Jobart
Se anmeldelse

Champagne Brut Prestige Abel Jobart

DKK 289,00
Tilføj vare til kurven
 • Beskrivelse
  Vinstyrke2.dk – uge 28 - 2021

  Abel Jobart, Prestige Brut, Champagne 

  Særdeles madvenlig champagne. Jeg ville ikke holde mig tilbage med hummer eller anden form for skaldyr – dog ikke østers. Eller prøv med klassikeren søtunge i champagnesauce. Så er der ikke et øje tørt. I duften tydelig mineralitet – jeg noterer en lækker kalket tone. Hertil kommer bitter æbleskræl, hvide ribs og gul mirabelle. Smagen har dybe og vinøse noter og en svag antydning af oxidation. Stødt æble, rød frugt og et let sødligt, toastet præg. Samtidig god friskhed og behagelige bobler. Ganske vellykket blend af de klassiske champagne-druer.

  91/100 Point Ekstra Bladet uge 52 - 2017

  Fin mousse med små, elegante bobler i glasset. God balance i næsen, hvor der er ro på elementerne. Intet springer frem, men leveres subtilt. Smagen bekræfter finessen i denne vin. Noter af citrus, græs og æble står flot i forhold til syren. En vellavet flaske vin.

  5/6 Stjerner
  Berlingske Tidende
  Uge 40 - 2014
  "Enkel og drikbar Champagne fra uafhængig domaineproducent. Brød og vaniljesyltede modne gule kvæder i næsen. Saftig og let sødmefuld i munden. Attraktiv pris."


  Abel JOBART huset blev grundlagt i 1975. I 2002 overtog Abel JOBARTs tre sønner forretningen og hellige sig i dag vindyrkning, der kombinerer tradition og fremskridt. Laurent er ansvarlig for vingården, Thierry for vinfremstilling og Vincent for markedsføring. Hvert år produceres næsten 60.000 flasker champagne af Jobart for at tilfredsstille vores franske, belgiske, engelske, italienske, schweiziske, tyske og japanske kunder.

  En forfædres metode

  Abel JOBART-huset høster druerne i hånden og producerer champagner fra sjældne terroirs. Vi forvandler udelukkende vores egne druer og sælger vores champagner fra eksklusive terroirs under vores brand. Presningen af ​​druerne, vinificeringen og al den efterfølgende forarbejdning foregår i familiegårdens kældre. Dette giver Abel JOBART champagner deres egen og eksklusive karakter samt optimal kvalitet. Hvert trin, fra druehøst til aftapning, udføres og kontrolleres af vores familie.

  Stilen på JOBARTs champagne er præget af egenskaberne i vores terroir og den transformation, som familien udfører - 8 personer i alt, inklusive vores tre svigerinder. Typiciteten af ​​husets druesorter overføres af familiens medlemmer. Resultatet er en champagnepersonlighed som ingen anden og autentisk. Champagnerne i JOBART-huset er særligt behagelige, ærlige og frugtige. Elskere af denne mousserende drik vil opdage den ungdommelige karakter og den visionære styrke i vores knowhow. Den ekstraordinære kvalitet af de funklende lækkerier er resultatet af en entusiasme præget af passionerede håndværkeres arbejde.

   

  Refleksionen af ​​et terroir

   

  Vores champagner afspejler vores exceptionelle miljø. Hos Champagne Abel JOBART er vi stolte af at kunne præsentere frugten af ​​et helt års arbejde. 

 • Retur
  Returnering af varen:
  Returnering foregår for egen regning dog senest 14 dage efter modtagelse af varen, der vil blive fratrukket 10 % af varens købspris. Beløbet vil blive bankoverført efter modtagelse af returvaren, varen SKAL være i samme stand som ved modtagelsen.

  Reklamation:
  Er der fejl i leverancen, skal henvendelse ske til Køge vinhandel på mail info@koegevinhandel.dk indenfor 24 timer efter modtagelse af varen.

  Fortrydelsesret:
  Der er 24 timers fortrydelsesret fra det tidspunkt du har afgivet din ordre. Dette skal gøres på en returmail af den ordrebekræftelse du har modtaget.
 • Levering
  Returnering af varen:
  Returnering foregår for egen regning dog senest 14 dage efter modtagelse af varen, der vil blive fratrukket 10 % af varens købspris. Beløbet vil blive bankoverført efter modtagelse af returvaren, varen SKAL være i samme stand som ved modtagelsen.

Vi anbefaler

TilbudSe anmeldelseSe anmeldelse
Køge Vinhandel • Kirke Værløsevej 26, st. 2B, 3500 Værløse • Danmark • E-mail: info@koegevinhandel.dk • mobil +45 53 57 35 30 • CVR: 41112883